• Representatieve coachruimtes, spreekkamers en groepsruimtes

  • Ruim 100 locaties in heel Nederland
  • Direct vanaf 1 uur te boeken vanaf PC, laptop, smartphone of tablet

Welkom bij Het Coachhuis!

  • Representatieve coach/gespreksruimtes, spreekkamers en groepsruimtes
  • Ruim 100 locaties in heel Nederland
  • Direct vanaf 1 uur te boeken vanaf PC, laptop, telefoon of tablet

Voor wie?

Bent u coach, trainer, therapeut, mediator of een andere professional? Of heeft u een eigen bedrijf? En wilt u uw klanten in een sfeervolle, representatieve ruimte ontvangen? Wilt u flexibel huren per uur? Zit u graag op verschillende plekken in het land? Of wilt u juist vaak vanaf één vaste plek werken? Bent u op zoek naar voordelige tarieven? Kijk dan eens op de kaart van Het Coachhuis en wellicht bieden wij u de oplossing!

Wat biedt Het Coachhuis?

Het Coachhuis biedt representatieve spreekkamers en groepsruimtes aan tegen een aantrekkelijk tarief. De ruimtes zijn sfeervol ingericht en staan garant voor een rustige en professionele ontvangst van uw klant. Daarnaast is het bedoeld als ontmoetingsplek om met elkaar in contact te komen en waar mogelijk spontaan nieuwe samenwerkingsvormen uit voortkomen. Wij bieden u ook gratis koffie en thee aan. 

Kosten ruimtes

De ruimtes zijn te huur vanaf 10 euro (ex btw) per uur. U huurt en betaalt alleen op de momenten dat u daadwerkelijk een ruimte nodig heeft. De tarieven kunt u op de individuele locatie pagina's vinden. 

Kosten lidmaatschap

De kosten voor aansluiting bedragen 115 euro (ex btw) per 12 maanden in de vorm van een lidmaatschap. U kunt met dit lidmaatschap reserveren via de website van Het Coachhuis. U kunt terecht bij al onze locaties in het hele land.

Wilt u met meer personen lid worden? Dat kan! Hier zijn echter extra kosten aan verbonden. €30 (ex btw) per persoon, per lidmaatschap, per jaar. U kunt extra contactpersonen aanmelden via deze link. Deze extra contactpersonen kunnen de eigen boekingen, aanmaken/wijzigen/annuleren, en ze kunnen een persoonlijke toegangstag ontvangen.

Heeft u vragen over het aanmelden van meerdere personen op hetzelfde bedrijfsaccount? Stel uw vraag via: contact@hetcoachhuis.nl.   

Wilt u ook een coachhuis-locatie beginnen?

Als u een leuk pand heeft is het beginnen van een Coachhuis vaak veel leuker en rendabeler dan het gewoon verhuren van dit pand. Indien u hier interesse in heeft stuur dan een mail naar support@hetcoachhuis.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.  

Extra leden services

Het Coachhuis heeft meerdere services voor haar leden:

  • De mogelijkheid om 24/7 online te reserveren
  • Gratis koffie en thee en WIFI
  • Korting op het afnemen van Testen en Tools via Mylogin

 

Bedrijfsinformatie

Het Coachhuis B.V.
KvK: 27330517
BTW: NL8201.29.677.B01
Postadres:
Raamweg 4
2596 HL Den Haag

 

 

Online reserveringssysteem

Zodra u aangesloten bent bij Het Coachhuis kunt u via de website via 'reserveren' uw eigen gespreks- of groepsruimtes boeken op de door u gewenste datum en tijd. U kunt in één oogopslag zien welke ruimtes op een bepaalde datum en tijd beschikbaar zijn en deze ruimtes online reserveren.

Promotie op internet

Elk lid kan gratis een promotieprofiel aanmaken op www.hetcoachhuis.nl.
De site wordt goed bezocht en heeft page rank 4.

Welkom bij Het Coachhuis! | Het Coachhuis