Alle leden van Het Coachhuis krijgen kostenloos toegang tot de kennisbank van Coachlink, waarin onder anderen de kennis uit ruim 150 boeken over coaching en persoonlijke ontwikkeling is opgenomen. De content wordt ontsloten met een geavanceerde zoekfunctie en wordt voortdurend uitgebreid door een dagelijkse redactie.

Coachlink is de coach voor coaches!

  • Met een Coachlink account heeft u onbeperkt toegang tot de kennisbank waar ruim 150 boeken zijn opgenomen over coaching, persoonlijke ontwikkeling en een spreukenarchief van 12 jaar Coachingskalendar.
  • De kennisbank wordt ontsloten met een geavanceerde zoekfunctie waardoor altijd informatie op maat gepresenteerd wordt en de volledige inhoud van de boeken altijd en overal bij de hand is.
  • De kennisbank wordt voortdurend uitgebreid met de nieuwe verschenen boeken.
  • Het Coachlink-account biedt toegang tot actuele informatie in vorm van nieuws, agenda-items en opleidingen.
  • Coachlink geeft de gelegenheid om zelf vakinformatie te delen door mee te schrijven aan artikelen of actuele items aan te leveren.
  • Elk Coachhuis lid krijgt een eigen “Mijn Coachlink” omgeving waar persoonlijke favorieten beheerd kunnen worden en waar pdf-readers met artikelen samengesteld kunnen worden voor de coach om te gebruiken voor hun coaches en in lezingen, workshops, e.d.
  • Twee maal per jaar ontvangt u het Coachlink magazine vol met vak artikelen, interviews, columns en rubrieken.
  • Als Coachhuis lid krijgt u gratis toegang tot het programma van Coachlink workshops die door het hele land georganiseerd worden met een diversiteit aan vak gerelateerde onderwerpen en lezingen van professionals uit het vak.

Wilt u aan de slag met Coachlink, of kijken wat het is, dan verzoeken we u uw account te activeren:

Stap 1: Ga naar www.coachlink.nl/mijn/login/

Stap 2: log in met als username uw e-mailadres waarmee u ook bekend bent bij Het Coachhuis en gebruik als standaardwachtwoord: Coachlink

Stap 3: Verander als eerste het standaardwachtwoord door een zelfgekozen persoonlijk wachtwoord.

Stap 4: Vul de verdere gegevens in op het formulier en klik op "Gegevens opslaan".

Let op! Als u recent lid bent geworden kan het even duren voordat de gegevens zijn verwerkt bij Coachlink, u ontvangt bericht wanneer uw account is aangemaakt. 
Als vooproefje vindt u op alle locaties van Het Coachhuis weer het gratis mee te nemen magazine van Coachlink. Dit magazine wordt twee keer per jaar verspreid.
Veel plezier bij het ontdekken wat Coachlink te bieden heeft !

 

Als lid van Het Coachhuis kunt u gratis een persoonlijk account in kennisbank Coachlink activeren | Het Coachhuis