5 juli 2021 --- deze pagina wordt steeds bijgewerkt met de laatste informatie.

Beste mensen,

Het Coachhuis is weer volledig open voor 1-op-1 sessies en kleine groepen. Voor groepsbijeenkomsten geldt dat deze alleen kunnen plaatsvinden als er voldoende afstand (1,5m) kan worden gehouden in en buiten de zalen. Wij hebben dan ook in veel gevallen de maximum groepsgrootte verlaagd.

Overigens hopen wij dat binnenkort ook de afstandsregel niet meer nodig zal zijn, en alles weer op de normale manier kan. Zodra dit zo is, zullen wij de info op de site meteen aanpassen.

Mondkapjes: Voor gebruik mondkapjes verwijzen wij naar de richtlijnen van de landelijke overheid. In Het Coachhuis geldt geen algemene mondkapjesplicht - Het Coachhuis is geen publieke binnenruimte en u kunt meestal gemakkelijk 1,5 m afstand houden. Ervaart u toch teveel drukte dan bevelen we het gebruik van een mondkapje in de gang of op de trap aan.

Groepsgrootte: sinds 1 juni 2020 staan alle nieuwe maximaal aantal personen per ruimte en de maatregelen per locatie op onze locatie pagina's en bij het online reserveren. Twijfelt u of een ruimte groot genoeg is? Neem contact met ons op! Maandag tot vrijdag 08.30-17.00 via 070-2155317 of mail naar [email protected].

Spelregels "alleen samen kunnen we corona verslaan!"

  • Wij rekenen er op en zien er op toe dat iedereen zich houdt aan de hygiënische spelregels en de afstandsregel. Was uw handen direct na binnenkomst.  
  • Wij besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygiëne in het pand, en hebben waar nodig extra huisregels ingesteld om goed afstand te kunnen houden. Maak ruimte voor andere bezoekers. Graag één persoon tegelijk in de pantry of op trappen. Wijk uit als dat nodig is.
  • U kunt zelf met de aanwezige hulpmiddelen de gereserveerde ruimte naar eigen inzicht extra ontsmetten.
  • Laat de door u gebruikte ruimte (extra) netjes achter, zodat die weer klaar is voor veilig gebruik door anderen.
  • Personen met lichte ziekteverschijnselen wordt verzocht het pand niet te betreden. Gaarne dit expliciet van te voren na te gaan bij uw bezoeker(s).

Op de locatie pagina's staat welke extra maatregelen op die locatie zijn getroffen. Vragen kunt u, bij voorkeur per mail, richten aan [email protected].

Met vriendelijke groet,

Het Coachhuis-team

Corona nieuws en protocol | Het Coachhuis