22 juli 2020 --- deze pagina wordt steeds bijgewerkt met de laatste informatie.

Beste mensen,

Het Coachhuis is weer volledig open met de nodige voorzorgsmaatregelen. Let bij het boeken van groepen op het maximum aantal personen.

We zien dat de meeste coaches, psychologen, mediators, etc. weer face-to-face gesprekken inplannen. Wij zorgen er graag voor dat u op een veilige manier uw gasten kunt ontvangen op onze locaties. Bij twijfel kunt u uw brancheorganisatie (NOLOC/NOBCO, NIP, Mediators Vereniging, etc.) raadplegen voor de regels en adviezen in uw beroepsgroep rondom face-to-face gesprekken en bijeenkomsten.

Per 1 juni staan alle nieuwe maximaal aantal personen per ruimte en de maatregelen per locatie op onze locatie pagina's en bij het online reserveren. Twijfelt u of een ruimte groot genoeg is? Neem contact met ons op! Maandag tot vrijdag 08.30-17.00 via 070-2155317 of mail naar [email protected].

Spelregels "alleen samen kunnen we corona verslaan!"

  • Wij rekenen er op en zien er op toe dat iedereen zich houdt aan de hygienische spelregels en de afstandsregel. Was uw handen direct na binnenkomst.  
  • Wij besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygiëne in het pand, en hebben waar nodig extra huisregels ingesteld om goed afstand te kunnen houden. Maak ruimte voor andere bezoekers. Graag één persoon tegelijk in de pantry of op trappen. Wijk uit als dan nodig is.
  • U kunt zelf met de aanwezige hulpmiddelen de gereserveerde ruimte naar eigen inzicht extra ontsmetten.
  • Laat de door u gebruikte ruimte (extra) netjes achter, zodat die weer klaar is voor veilig gebruik door anderen.
  • Personen met lichte ziekteverschijnselen wordt verzocht het pand niet te betreden. Gaarne dit expliciet van te voren na te gaan bij uw bezoeker(s).

Wijziging locaties

  • locatie Breda wordt verhuisd per 1 augustus naar een nieuw adres op loopafstand - zie de locatiepagina

Wijzigingen locaties

  • Op locatie Rotterdam Wijnhaven is de toegang via de horeca weer dagelijks open tijdens kantoortijden; buiten die tijden kunt u naar de coachruimtes via de ingang met schuifdeur; denk aan uw tag! De koffiebar is ook weer geopend.

  • Aangepaste openingstijden: Nieuwegein (nu open van 08.00 tot 15.30 uur)

Op de locatiepagina's staat welke extra maatregelen op die locatie zijn getroffen. Vragen kunt u, bij voorkeur per mail, richten aan [email protected].

Met vriendelijke groet,

Het Coachhuis-team

Corona nieuws en protocol | Het Coachhuis