22 februari 2020 --- deze pagina wordt steeds bijgewerkt met de laatste informatie.

Beste mensen,

Het Coachhuis probeert zoveel mogelijk open te blijven voor 1-op-1 sessies voor mensen die daar behoefte aan hebben. Wij zien een doorlopende behoefte aan face-to-face contact voor psychologische/mentale ondersteuning, mediations, etc. en ook de grote hoeveelheid aanvragen NL Leert.

Voor groepsbijeenkomsten geldt dat deze alleen kunnen plaatsvinden als er een dringend belang is om deze face-to-face te laten plaatsvinden (op eigen oordeel). Voor groepen met meer dan 5 personen kan dit alleen na goedkeuring directie en locatiebeheerder (mail verzoek naar [email protected]).

Slechts enkele locaties zijn volledig gesloten:

Gesloten locaties
vanaf 15 december

Oud Beijerland

Tiel

Zeist

 

 

 

 

 

 

Mondkapjes: Voor gebruik mondkapjes verwijzen wij naar de richtlijnen van de landelijke overheid. In Het Coachhuis geldt geen algemene mondkapjesplicht - Het Coachhuis is geen publieke binnenruimte en u kunt meestal gemakkelijk 1,5 m afstand houden. Ervaart u toch teveel drukte dan bevelen we het gebruik van een mondkapje in de gang of op de trap aan. Enkele locaties hebben wel een publieke binnenruimte en daar wordt wel een mondkapjesplicht afgekondigd voor gangen en trappen. 

Groepsgrootte: sinds 1 juni 2020 staan alle nieuwe maximaal aantal personen per ruimte en de maatregelen per locatie op onze locatie pagina's en bij het online reserveren. Twijfelt u of een ruimte groot genoeg is? Neem contact met ons op! Maandag tot vrijdag 08.30-17.00 via 070-2155317 of mail naar [email protected].

Spelregels "alleen samen kunnen we corona verslaan!"

  • Wij rekenen er op en zien er op toe dat iedereen zich houdt aan de hygiënische spelregels en de afstandsregel. Was uw handen direct na binnenkomst.  
  • Wij besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygiëne in het pand, en hebben waar nodig extra huisregels ingesteld om goed afstand te kunnen houden. Maak ruimte voor andere bezoekers. Graag één persoon tegelijk in de pantry of op trappen. Wijk uit als dan nodig is.
  • U kunt zelf met de aanwezige hulpmiddelen de gereserveerde ruimte naar eigen inzicht extra ontsmetten.
  • Laat de door u gebruikte ruimte (extra) netjes achter, zodat die weer klaar is voor veilig gebruik door anderen.
  • Personen met lichte ziekteverschijnselen wordt verzocht het pand niet te betreden. Gaarne dit expliciet van te voren na te gaan bij uw bezoeker(s).

Op de locatie pagina's staat welke extra maatregelen op die locatie zijn getroffen. Vragen kunt u, bij voorkeur per mail, richten aan [email protected].

Met vriendelijke groet,

Het Coachhuis-team

Corona nieuws en protocol | Het Coachhuis