14 oktober 2020 --- deze pagina wordt steeds bijgewerkt met de laatste informatie.

Beste mensen,

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober scherpen ook wij onze coronamaatregelen opnieuw aan, en vragen nogmaals nadrukkelijk aandacht voor de reeds bestaande voorzorgsmaatregelen. Wij zien dat de behoefte aan coaching en andere persoonlijke begeleiding in deze periode onverminderd hoog is, en zelfs sterker wordt, en zijn er op gericht zoveel mogelijk onze ruimtes op een veilige manier beschikbaar te houden.

Het Coachhuis is volledig open met de nodige voorzorgsmaatregelen. Groepsbijeenkomsten zijn toegestaan met maximaal 30 personen per zaal. Wij gaan ervan uit dat iedereen zelf beoordeeld of een sessie wel of niet past binnen de door de overheid benoemde beperking van sociaal verkeer in de komende weken. Annuleren en wijzigen kan op de gebruikelijke manier.

Mondkapjes: Voor gebruik mondkapjes verwijzen wij naar de richtlijnen van de landelijke overheid. In Het Coachhuis geldt geen algemene mondkapjesplicht - Het Coachhuis is geen publieke binnenruimte en u kunt meestal gemakkelijk 1,5 m afstand houden. Ervaart u toch teveel drukte dan bevelen we het gebruik van een mondkapje in de gang of op de trap aan. Enkele locaties hebben wel een publieke binnenruimte en daar wordt wel een mondkapjesplicht afgekondigd voor gangen en trappen. Zie lijst hieronder:

  • Rotterdam-Wijnhaven spreekkamers en zalen: mondkapjesplicht bij toegang en gedeelte A en B (zalen); in afdeling C (spreekkamers) alleen bij drukte; de horeca heeft voorlopig alleen een take-away aanbod
  • Hoofddorp: mondkapjes op in openbare gedeeltes pand.
  • Amsterdam-IJsbaanpad: mondkapjes op in openbare gedeeltes pand
  • Almere: Mondkapjes op in openbare gedeeltes pand
  • Amstelveen Kronenburg: Mondkapjes op in openbare gedeeltes pand

Groepsgrootte: sinds 1 juni staan alle nieuwe maximaal aantal personen per ruimte en de maatregelen per locatie op onze locatie pagina's en bij het online reserveren. Twijfelt u of een ruimte groot genoeg is? Neem contact met ons op! Maandag tot vrijdag 08.30-17.00 via 070-2155317 of mail naar [email protected].

Spelregels "alleen samen kunnen we corona verslaan!"

  • Wij rekenen er op en zien er op toe dat iedereen zich houdt aan de hygienische spelregels en de afstandsregel. Was uw handen direct na binnenkomst.  
  • Wij besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygiëne in het pand, en hebben waar nodig extra huisregels ingesteld om goed afstand te kunnen houden. Maak ruimte voor andere bezoekers. Graag één persoon tegelijk in de pantry of op trappen. Wijk uit als dan nodig is.
  • U kunt zelf met de aanwezige hulpmiddelen de gereserveerde ruimte naar eigen inzicht extra ontsmetten.
  • Laat de door u gebruikte ruimte (extra) netjes achter, zodat die weer klaar is voor veilig gebruik door anderen.
  • Personen met lichte ziekteverschijnselen wordt verzocht het pand niet te betreden. Gaarne dit expliciet van te voren na te gaan bij uw bezoeker(s).

Op de locatiepagina's staat welke extra maatregelen op die locatie zijn getroffen. Vragen kunt u, bij voorkeur per mail, richten aan [email protected].

Met vriendelijke groet,

Het Coachhuis-team

Corona nieuws en protocol | Het Coachhuis